B2C

Kinderfeestje Groningen

Organiseer jij binnenkort een kinderfeestje in Groningen en zoek je nog een leuke locatie? Lees dan snel verder voor de beste tip om een onvergetelijk kinderfeestje te organiseren. De kids raken niet uitgepraat over dit superleuke dinofeest.

Aandachtspunten voor het organiseren van kinderfeestjes

  • Veel afwisselende dingen om te doen
  • Een beetje avontuurlijk
  • Betaalbaar
  • Ook leuk voor de begeleiders

Bovenstaande punten vind je zeker terug tijdens je verjaardagsfeestje op Familieparken Landgoed Tenaxx in Wedde, Groningen. Jong en oud beleven hier een onvergetelijk kinderfeestje vol avontuur.

Dinopark Groningen

Op de familieparken staat alles in het teken van dino’s. Wist je dat er lang, lang geleden zelfs dino’s in dit gebied hebben geleefd? En je komt ze hier nog steeds tegen, want tijdens je wandeling door het dinopark kun je zomaar oog in oog staan met een levensgrote dino. Let trouwens ook goed op de bijzondere bomen in het park, want ook die zijn de moeite waard om te bekijken.

Natuurlijk is er ook volop gelegenheid om te spelen tijdens het dinofeestje. Klimmen en klauteren op de survivalbaan, de dinorollerbaan en in het dinoschietkasteel. Bij mooi weer kun je ook nog een duik nemen in de grote zwemvijver of met een bootje rondvaren. Zie jij jezelf al met je vriendjes en vriendinnetjes spelen en rondrennen?

Ook nog wat leerzaams toevoegen aan het verjaardagsfeestje? Ga dan naar het museum waar je van alles leert over de dino’s en zelfs dinoskeletten vindt.

Oh en hadden we al gezegd dat er ook een treintje is om rond het park te rijden? Je leest het al, een bezoekje aan Dinopark Groningen is echt te gek en jouw kinderfeestje hier zal zeker onvergetelijk zijn. Voor kinderen tot 10 jaar is dit een superleuk dagje uit in Groningen.

Vier jij je kinderfeestje Groningen bij Dinopark Tenaxx? De dino’s wachten al op jullie!