B2C

Fysiotherapie Veenendaal

Ai, ben jij op zoek naar een fysio in Veenendaal? Dat betekent waarschijnlijk dat je last hebt van rug, schouder, arm of van een ander fysiek ongemak. Het is dan wel zo fijn te weten dat je wordt geholpen door deskundige fysiotherapeuten met jarenlange ervaring. Kom daarom naar FysiqVision, de fysiotherapie Veenendaal die je snel weer op weg helpt.

Fysiotherapie Veenendaal

Onze fysiotherapeuten zijn specialist in bewegen. Als je een blessure hebt, beperkt wordt in het bewegen of als je een ziekte of aandoening hebt waarbij revalidatie of een behandeling van een fysiotherapeut nodig is, ben je bij Fysiq Vision fysiotherapie Veenendaal aan het juiste adres. Vanuit 2 vestigingen werkt ons topteam dagelijks met en voor jou.

Om te beginnen stellen we samen een behandelplan op om veilig en gezond te kunnen bewegen. De doelen worden gesteld naar aanleiding van de klachten, maar ook je persoonlijke activiteiten worden hierin meegeteld. Met regelmatig contact en een passende behandeling hopen we je klachten snel te kunnen verminderen.

Meer dan alleen fysio in Veenendaal

We doen meer dan alleen fysiotherapie en nodigen je dan ook graag uit voor een bezoekje aan onze website voor uitgebreide informatie. Hier vind je ook alle contactgegevens om snel een afspraak te maken.

FYSIQ VISION WEBSITE